null

JB Tools Anmeldelser

Her på JBTools.com sætter vi en ære i at tilbyde tusindvis af varer til gode priser. Dagligt betjener vi tusinder af kunder, der handler efter unikke, svære at finde og normale bildele. I løbet af de sidste år er kommunikationsmængden fra kunder steget, og vi har brugt ekstra tid og opmærksomhed på at svare på enhver kommunikationsanmodning, der kommer vores vej. Nedenfor har vi angivet flere websteder og tjenester, hvor vores kunder har over 3.000+ anmeldelser. Vi håber, at du snart tilmelder dig vores gruppe af tilfredse kunder!
Opdateret - 24/10/2019


JB Tools Google Shopping Anmeldelser

JB Tools Reviews Google Shopping Reviews


JB Tools BBB anmeldelser

JB Tools Reviews BBB Reviews


JB Tools eBay Anmeldelser

JB Tools Reviews eBay Reviews


JB Tools Amazon Anmeldelser

JB Tools Reviews Amazon Reviews


JB Tools websteds- og produktanmeldelser

Fremhævede anmeldelser
JBTools.com
2017-03-22

Priserne var gode. Min ordre blev delt mellem to lagre, og jeg fik en e-mail, inden forsendelsen blev sendt, hvilket angav, at der ville være to pakker, der muligvis ikke ankom sammen. De ankom til tiden eller tidligt. Vil bruge igen.

2017-03-29

Hurtig forsendelse, kundeserviceresvar kl. 21 og en fremragende pris for den vare, jeg bestilte. Du kan ikke bede om bedre end det. Jeg vil bestemt anbefale.

2017-01-30

Jeg har købt værktøjer (flere tusinde dollars værd) fra JB Tools i mange år, enten fra deres eBay-butik eller deres onlinebutik og kan godt lide at tro, at jeg har et tillidsforhold til dem. JB har altid været konkurrencedygtige med deres priser og hjælpsomme med mine ordrer. Ved den meget ulige lejlighed er en levering blevet "tabt" i transit til Australien JB har sendt mig en erstatning uden argument.

2016-12-29

Jeg elsker dette websted, billig og hurtig forsendelse

2016-12-24

Lad mig fortælle dig. Disse fyre er de bedste. God service, god pris, og forsendelsen var gratis og meget hurtig.